Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szövetségesek

2012.03.03

 Szövetségesek

 

Amerika: (America, USA)

images.jpg

Hivatalos név: United States of America

Főváros: Washington

Hivatalos nyelv: angol

Születésnap: 1776. július 4.

Nemzeti virág:

Embernév: Alfred F. Jones

 

Imádja a hősöket, magát is annak vallja. Elhanyagolja környezetét és olykor furán viselkedik, talán csak ezért Anglia és Japán a barátja. Az elérhetetlent is eléri, ha azt szeretné. Bármilyen ételt megeszik köszönhetően Angliának. Imádja a hamburgert és minden egészségtelen ételt. Nagyon energikus és erős. Mivel egészségtelenül él, törekszik a fogyásra (nincs is meghízva). A főnökei ufókkal barátkoztatták össze, az egyik ilyen űrlény Tony, aki gyakran van vele. Hiába ufókkal barátkozik, a varázslényeket mégsem látja.

Boston(Izabella): A második kedvenc karakterem >.< ( de nem hiszem hogy csak nekem van a kedvenceim között :P pl.hélinek is....) Igazából szerintem azért szeretem őt enyire mert magamat látom benne! Mindig hülyeséget csinál és mindig a középontba van SZERET ENNI <3 <3 és mindenki azt mondja róla hogy nagyon gyerekes mert hisz a hőszökbe(én nekem meg azt mondják hogy mesevilágba élek mert mindig rajzolok....) Amerikától átvettem egy szokást.xD folyton hülyeségeket kiabálok be...( ő azt hogy : I'M HEROO!! én meg: ÉN  VAGYOK A LEGJOBB/KIRÁLY!!) a rossz tulajdonsága viszon az hogy néha kicsit(nagyon) egoista xDxD

 

Philadelphia (Héli): Én személy szerint azért szeretem Amerikát, mert olyan, mint egy rossz apuka XD Nem igazán lehet komolyan venni. Mindig hülyeséget csinál. Viszont azoknak a nagy kék boci szemeknek bármit meglehet bocsátani. Hát igen… a boci szemek és az aranyos állatok a halálaim XD. Ő a 2. kedvencem <3  J

 

Anglia: (England)

images--1-.jpg

Hivatalos név: The United Kingdom

Főváros: London

Hivatalos nyelv: angol

Születésnap: -

Nemzeti virág: nárcisz, rózsa

Embernév: Arthur Kirkland

 

Régen egy suhanc kalóz volt, de ma már egy cinikus úriember. Szeret teázni, de az általa készített ételekből sosem szabad enni, csak annak, aki azon az ételen nőtt fel. Mindig kötekednek/verekednek Franciaországgal. Célja, hogy legyőzze Amerikát. Tündérek manók és különféle varázslények veszik körül. Egyedül csak ő látja ezeket a lényeket, így gyakran kínos helyzetekbe kerül. Mogorvának látszik, de ha jobban megismeri az ember igazán odaadó tud lenni.

Boston(Izabella): 3.kedvencem... nekem csak az ilyen morgós emberek jönnek be? x'D ( nem vagyok hófehérke fan...) Anglia folyton teázik de sose láttam wc-re menni x')!!nagyon bírom azt a fekete mágiát nála és azt a gonosz gondolkodását is a legjobban azt bírom hogy semmi se sikerül neki ( mert orosz megakadájozza)..Az a repülő zöld nyuszija nagyon aranyos...Egy valamit nem értek, Amerika hogy bírja ki hogy meg ne fogja Anglia szemöldökét??!! ha én benne lennék aHetaliában akkor az 1.kérdésem az lenne hozzá hogy: Igazi a szemöldököd?? :Dx') a szemöldökről jut eszembe Anglia a kozmetikusok rémálma :'D hogy lehet egy embernek 5 szemöldöke??

Philadelphia(Héli): Hát mit is mondjak... mikor 1.nek láttam a szemöldökét igen csak elmosolyodtam XD. Komolynak akar látszani, de ő is vicces. Az Amerikával való viszonyát is szeretem, mert hiába csinál úgy, mint aki utálja teljes szívéből szereti. Ami viszont a legvicesebb, amin a legjobban lehet dőlni a nevetéstől az az, amikor Franciaország ossze akart vele házasodni X'D,

Orszország: (Russia)

hetalia___chibi_russia_by_kuritsuki-d4274g2.png

 

Hivatalos név: Russzijszkaja Fegyeracija

Főváros: Moszkva

Hivatalos nyelv: orosz

Születésnap: december 30.

Nemzeti virág: napraforgó

Embernév: Ivan Braginski

 

Parasztiasan egyszerű és naiv. Néha nagyon kegyetlen és ijesztő. Ha mérges, sötét aura veszi körül és egy ijesztő „kol kol kol „hangot hallat. A barátaival jószívű (szinte mindenkit annak tekint). Dél felé akar terjeszkedni, de Anglia útját állja. Ezért utálja, de Amerika sem tartozik a kedvencei közé. Ha valami nem tetszik neki, előveszi a kerti csapot, és rosszabb esetben alkalmazza is. Annyira szereti a vodkát, hogy üzemanyagként is alkalmazza. Nem szereti a havat. Az a célja, hogy olyan helyen éljen, ahol süt a nap, és tele van napraforgókkal.

By: Philadelphia(Héli)

Boston(Izabella): FAVORITE<3<3<3!!!!!!IMÁDOM!! >.<el se lehet mondani menyire...ha ő lenne a tét egy veresenyen én mindenre képes lennék >.<nem tudom miért de nagyon meggyőzött ezzel a gonosz de aranyos fejével >.< olyan aranyos hogy nagyon!!!! és még erős is..a legfurább hogy én még a "krumpli" orrát is szeretem>.< ő az én kis csövesem :P vagy vízvezeték szerelőm :D:D<3 I LOVE RUSSIA FOREVER >.< <3

Philadelphia(Héli): Én nem vagyok annyira Orosz fan, de meg sem vetem. Kinézetre aranyos (nekem a sála tetszik >.< ), de belsőleg egy kicsit ilyeztő. Mondjuk én biztos nem félnék tőle, de azért Litvániáékat sajnálom XD. Ahogy láttam a családját szereti szóval ez egy jó pont nálam :). Sajnálom Belarus miatt XD .

 

Franciaország: (France)

150px-francechibi.png

 
Hivatalos név: République francaise
Főváros: Párizs
Hivatalos nyelv: francia
Születésnap: július 14.
Nemzeti virág: írisz
Ember név: Francis Bonnefoy
 
Piperkőc úri ficsúr. Angliával mindig is rosszba volt, de elismeri. Egykor tiszteletre méltó nagyhatalom volt. A Napóleoni bukása után nem jeleskedik a harcban, sokkal jobban ál neki, ha borozgatva vezeti a turistákat. Rászokott a szőlőtermelésre. Bárkire ráhajt, akár öreg, akár fiatal, nőkre, férfiakra és akár tárgyakra is. Szereti a szép dolgokat. Úgy gondolja, hogy ő rendelkezik a legszebb szókinccsel és kifejezésekkel.
Boston(Izabella): ő pedomaci továbbfejlesztett változata.....nem bírom a nagyon érzelmes és szenvedélyes fiukat..szóval őt se!!!azért néha belegondolok mi lenne ha egyszer tallkoznék vele...1.vagy megverném úgy hogy sírva szaladna el 2.elkerülném őt 400km-es  távolságban ( nem s találkoznék vele)
Philadelphia(Héli): Tipikusan az az ember akivel jobb a 10m távolságot megtartani... rettegek tőle. Nagyon ilyeztő az amennyire rámenős és perverz >.<. Ha létezne megbánnám a napot amikor megismertem. Amúgy az a legfurább, hogy nagy csajozósnak állítják be, de a történet folyamán eddig csak fiúkra hajtott rá XD.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Can you stand the squeezing

(Aexohishangani, 2018.10.11 21:47)

Pression arterielle est comment calleux votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque age votre manque de sensibilite bat, il pompe le sang par vos arteres a la reste de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/commander-cialis-uk/

Arrive at Your Blood Apply pressure on Checked

(Aexohishangani, 2018.09.27 13:01)

Torsion bras de quelqu'un est comment robuste votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque temps votre manque de sensibilite bat, il pompe le sang par vos arteres a la flanerie de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-pas-cher-france-camping/

anyád

((Nincs név), 2013.04.28 21:41)

1.: A honlap maga jó és érthetően vannak leírva a szereplők tulajdonságai!

2.: Ki a picsát érdekel 2 ribanc véleménye minden egyes szereplőről.

Re: anyád

((Nincs név), 2013.04.28 21:45)

Bocs, az 'anyád' kijelentést (a cím mezőt) nem gondoltam h így kirakja!
Gondoltam vmi fölösleges mező, de ugy tűnik mégse.
Ezért tényleg bocs!